Over ons

Brigitte Schouten heeft een ruime ervaring als procesbegeleider en projectleider, als (team)coach, trainer, assessor en adviseur. Zij is ervaren in het begeleiden van ontwikkelprocessen op het gebied van persoonlijke effectiviteit, leiderschap, communicatie en (team)samenwerking. Brigitte studeerde Psychologie van Arbeid, Gezondheid en Organisatie en is psycholoog NIP en Registerpsycholoog A&O. Zij volgde de opleiding ‘Organisatieopstellingen en systemisch werk’.

In de afgelopen jaren heeft zij veel ervaring opgedaan met  zelforganisatie, veranderprocessen op dat gebied en Rijnlands ontwikkelen. Zij heeft verschillende groepen binnen organisaties begeleid, zoals teams in het primair proces, behandelaren, ondersteunende afdelingen en management.

Brigitte helpt mensen inzicht te verkrijgen in hun talenten, die te ontwikkelen en in te zetten op een passende plek binnen een team en een organisatie. Zij is organisatiepsycholoog en organisatieopsteller en werkt zowel vanuit een intra-persoonlijk als vanuit een systemisch perspectief. Brigitte maakt gebruik van verschillende praktische werkvormen, waarmee zij  een impuls tot ontwikkeling geeft. Zij werkt op maat, pragmatisch, doelgericht en heeft oog voor proces en resultaat.

 

Netwerk Grondlijn

Brigitte is ruim 10 jaar verbonden aan netwerk Grondlijn, een groep van 9 veranderprofessionals, adviseurs, interimmanagers en coaches. Samen met de collega’s van dit netwerk is er veel kennis en ervaring opgebouwd. Voor meer info ga naar: www.Grondlijn.nl